Nederlands
Home      Kalender      Nieuws      Ranking

Hengstencompetitie

7years
6years
5years
4years

Laatste nieuws

19/01
Bart Lips en Casago II winnen bij de 7-jarigen!
Een lange en drukke dag in het Azelhof in Lier werd zonet afgesloten met de eerste manche van de PAVO Hengstencompetitie ...
18/01
Jeroen De Winter en Omano Bc winnen bij de 6-jarigen!
Na de break voor de BWP Top Stallion Auction vervolgde de PAVO Hengstencompetitie in Lier iets voor de klok van 22.00u ...

Pavo Hengstencompetitie 2020

Vanaf 18 Januari 2020 gaat de grootste hengstencompetitie van Europa weer van start.

 

De inschrijvingen gaan open vanaf 1 Januari en dan hopen wij weer om een hoog kwalitatief deelnemersveld van +- 120 hengsten in de leeftijdscategorie tussen 4- en 7-jaar aan U te kunnen voorstellen.

 

De Belgische springpaardenfokkerij doet het beter dan ooit tevoren want zowel BWP als SBS en Studbook Zangersheide staan bovenaan in de WBFSH rankings en daarom is het juist zo bijzonder interessant om te zien wat de jonge generatie aan toekomst perspectief ons te bieden heeft.

 

De Belgische fokkers zijn enthousiaste fokkers en dat hebben we afgelopen jaar kunnen zien want nooit tevoren zijn er zoveel fokkers naar de PAVO hengstencompetitie komen kijken en daaraan kan je zien de fokkerij voor veel mensen nog een echt passie is die ze graag op een sfeervolle manier met mekaar delen en dat kan natuurlijk nergens beter dan op een manche van de Hengstencompetitie. 

 

Voor de ganse kalender zie link bovenaan

 

De PAVO hengstencompetitie wil ook voor de Belgische hengstenhouder een medium zijn waar zij hun hengsten aan een zo groot mogelijk publiek kunnen promoten en daarom is er een overeenkomst gemaakt de internationale TV zender “Clip My Horse” om een aantal manches van de hengstencompetitie uit te zenden.
 

“Clip My Horse” is de grootste paardensport provider op het internet met een groot kijkerspubliek over heel de wereld waardoor de promotie van de Belgische hengsten nog een stuk groter en internationaler zal zijn dan het voorheen al geweest is

 

Licenties & Inschrijvingen & Rankings & Voorwaarden & Prijzen

 

KLIK HIER om het volledige reglement, proeven, hoogtes, rankings en dergelijke

 

Om deel te kunnen nemen aan de hengstencompetitie dient u zich in te schrijven via www.equibel.be
 


 

De “Ranking bonus”

 

Naast het prijzengeld voor elke manche stelt de organisatie van de PAVO Hengstencompetitie en haar sponsors PAVO, EMERALD, KRISMAR en SCANFOR tevens een bonus beschikbaar voor de hoogste geklasseerde hengsten van elke jaargang.

Deze bonus wordt na de competitie door Paardensport Vlaanderen uitbetaald.

 


 


Contact

Secretariaat Pavo Hengstencompetitie
Dirk Zagers, tel: 0032 486 71 34 63
info@hengstencompetitie.be
Hippomundo Tal milstein stallions