Lannoo Martens Belgian Stallion Competition Powered by

22-11-2023

Data en locaties van Belgian Stallion Competition 2024 zijn bekend


Na Jumping Mechelen tussen Kerst en nieuwjaar, vallen liefhebbers van springsport en fokkerij niet in een zwart gat.  Op zaterdag 13 januari wordt in het Azelhof in Lier, na de tweede fase van de BWP Hengstenkeuring, de aftrap van een nieuwe editie van de Lannoo Belgian Stalion Competition powered by Eurohorse gegeven. Een moment waar heel veel fokkers en hengstenhouders al maandenlang naar uitkijken en waarop hengstenkeuzes voor het dekseizoen 2024 worden gemaakt.

 De finale van de Lannoo Belgian Stallion Competition powered by Eurohorse wordt op 9 maart 2024, na afloop van de derde fase van de BWP-Hengstenkeuring verreden in het Azelhof.  De finale is voorbehouden voor de gekwalificeerde hengsten die minstens twee van de drie manches hebben deelgenomen.

Data en plaatsen

  • 13/1 - Azelhof Lier (2e fase BWP-Hengstenkeuring)
  • 10/2 - Sentower-Park Oudsbergen
  • 24/2 - Bomaco Zellik
  • 9/3 - Azelhof Lier (3e fase BWP-Hengstenkeuring)

De Belgian Stallion Competition staat open voor 4-,5-,6-, en 7-jarige hengsten, gekeurd in één van de drie BELGISCHE STAMBOEKEN (BWP, Zangersheide, SBS) of ‘AES approved’. Alle hengsten zijn geldig geïmmatriculeerd bij KBRSF en moeten identificeerbaar zijn door middel van een microchip. Er worden geen PONY hengsten toegelaten! Reglement en inschrijvingslink volgen.








Contact

vzw Belgian Stallion Competition
Tommelbergweg 33
2990 Wuustwezel - België
info@belgianstallioncompetition.be
Tal milstein stallions Galop equnews Clip my horse